ΠΑΟΚ: Στην πρώτη ομάδα ο 19χρονος Κουλιεράκης

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Μιχαηλίδη, στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ προωθήθηκε ο νεαρός Κώστας Κουλιεράκης από τον ΠΑΟΚ Β'.

ΠΑΟΚ: Στην πρώτη ομάδα ο 19χρονος Κουλιεράκης

Ο τραυματισμός του Γιάννη Μιχαηλίδη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα δημιουργεί πρόβλημα στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος πλέον έχει μόλις τρεις διαθέσιμους στόπερ (Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχάι) τόσο για τη συνέχεια των πλέι οφ της Super League όσο και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο Conference League.

Εύλογα, λοιπόν, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αποφασίστηκε να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα ένα ταλέντο από τον ΠΑΟΚ Β' και συγκεκριμένα ο Κώστας Κουλιεράκης. Ο 19χρονος αγωνίζεται ως κεντρικός μπακ και είναι αριστεροπόδαρος όπως ο Μιχαηλίδης.

Μάλιστα κάποια Μέσα της Θεσσαλονίκης τον χαρακτήρισαν «κλώνο» του επειδή έχουν παρόμοιο στυλ παιχνιδιού. Ο Κουλιεράκης έχει συμπληρώσει 16 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Β' στο τρέχον πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ μπορεί να υπολογίζεται και για τα ευρωπαϊκά ματς καθώς είναι δηλωμένος στη σχετική λίστα του ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήρθε από τα Χανιά το 2017 στον ΠΑΟΚ, κατέκτησε πρωτάθλημα με την «ασπρόμαυρη» Κ17, προωθήθηκε νωρίς στην Κ19 με την οποία επίσης στέφθηκε πρωταθλητής, ενώ είχε και έχει συμμετοχή σε ουκ ολίγες προπονήσεις της πρώτης ομάδας.