Κουέστα: Το δεύτερο πέναλτι που αποκρούει στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Χουλιάν Κουέστα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ έφτασε τις οχτώ αποκρούσεις πέναλτι.

Κουέστα: Το δεύτερο πέναλτι που αποκρούει στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη ήταν ο Χουλιάν Κουέστα. Ο πορτιέρε της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν αυτός που κράτησε τους συμπαίκτες του σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από την εστία.

Στο ενεργητικό του έχει αρκετές καλές αποκρούσεις και ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας του Χερμάν Μπούργος. Ο Κουέστα, μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο απέκρουσε και πέναλτι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Έπεσε στη δεξιά του γωνία έστω κι αν δεν πατούσε στη γραμμή κι έβγαλε το πέναλτι του Μαροκινού.

Για τον 30χρονο γκολκίπερ του Άρη αυτή ήταν η όγδοη απόκρουση της καριέρας του σε πέναλτι. Ήταν μάλιστα το δεύτερο πέναλτι που απέκρουσε σε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Τον Ιούνιο του 2020 είχε αποκρούσει πέναλτι του Κώστας Φορτούνη, πάλι στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ένα πέναλτι έχει αποκρούσει και στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Αλμερία.

Αναλυτικά τα πέναλτι που έχει αποκρούσει ο Χουλιάν Κουέστα…