ΑΕΚ: Σ' αναζήτηση πτήσης για την Αθήνα ο Κριχόβιακ!

Τις δυσκολίες εύρεσης πτήσης που θα τον φέρει από το Κράσνονταρ και την Ρωσία, στην Αθήνα, για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του, στην ΑΕΚ, προσπαθεί να υπερπηδήσει ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ

ΑΕΚ: Σ' αναζήτηση πτήσης για την Αθήνα ο Κριχόβιακ!

Oλοένα και εγγύτερα στην ένταξη του στην ΑΕΚ είναι ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ!

Ο διεθνής Πολωνός μέσος βρίσκεται στη Μόσχα και ετοιμάζεται να ταξιδέψει για την Κωνσταντινούπολη, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την άφιξή του στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Ο αρχηγός της Εθνικής Πολωνίας και της Κράσνονταρ (που αγωνίζεται στις θέσεις "6" και "8") πέταξε στις έξι τα ξημερώματα, της Κυριακής, από το Σότσι για τη Μόσχα και πλέον περιμένει να μπει σε πτήση με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, αφού απευθείας πτήσεις από την Ρωσία για την Ελλάδα δεν υπάρχουν από την έναρξη του πολέμου με τον εναέριο χώρο της Ρωσίας κλειστό για Ελληνικών συμφερόντων εταιρείες (αλλά και δυτικών) και το αντίστροφο για Ρωσικές εταιρείες.

Πέρα από τη δύσκολη κατάσταση εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, υπάρχουν και έντονα καιρικά φαινόμενα στη Ρωσία, τα οποία δυσκολεύουν το ταξίδι του 32χρονου χαφ.

Παρ' όλα αυτά, είναι πλέον θέμα χρόνου να φτάσει στη χώρα μας, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι η «Ένωση» εκμεταλλεύτηκε το «παράθυρο» που έδωσε η FIFA στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε Ρωσία και Ουκρανία να συνεχίσουν σε άλλες ομάδες την καριέρα τους έως το τέλος της σεζόν αναστέλλοντας τα συμβόλαια τους...