Αυτός είναι και αυτά κάνει ο Μπίμπρας Νάτκχο (vid)

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Μπίμπρας Νάτκχο.

Αυτός είναι και αυτά κάνει ο Μπίμπρας Νάτκχο (vid)

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας του Ισραήλ φέρεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό προκειμένου να καλύψει τη θέση του χαφ στην ομάδα του Πειραιά.

Πρόκειται για έναν πολύ δυναμικό ποδοσφαιριστή με αμυντικές αρετές και σκληρό στο παιχνίδι του. Μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της ομάδας αφού διαθέτει καλή πάσα και θεωρείται «εγκέφαλος» για το κέντρο της ομάδας που αγωνίζεται.

Στο ελληνικό κοινό είχε συστηθεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αφού πριν πάει στη Ρωσία για να αγωνιστεί με την ΤΣΣΚΑ είχε φορέσει τα «ασπρόμαυρα» του δικέφαλου του βορρά.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να πέτυχε διάνα λοιπόν με τον Νάτκχο, αφού και ο ποδοσφαιριστής ξέρει καλά τη χώρα μας και τις ανάγκες του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και ο Ολυμπιακός γνωρίζει τις αρετές του ισραηλινού.

Το βιογραφικό του

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2006 στην Χάποελ Τελ Αβίβ, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2010, όταν και μεταπήδησε στη Ρωσία για λογαριασμό της Ρουμπίν Καζάν.

Τέσσερα χρόνια μετά άφησε τη Ρωσία για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Στον «δικέφαλο» του βορρά αγωνίστηκε για μια σεζόν και στη συνέχεια επέστρεψε στο ρωσικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πλέον ετοιμάζει την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που καλύπτει τις φιλοδοξίες του και ο Νάτκχο ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ελληνικού συλλόγου.

Δείτε σε βίντεο μερικά από τα κατορθώματά του!