Super League: Πλέι οφ, πράξη πρώτη

Η Super League μπαίνει στην τελική ευθεία! Τα πλέι οφ ξεκινούν με τον Ολυμπιακό να θέλει να στεφθεί όσο το δυνατόν συντομότερα πρωταθλητής και την μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να… φουντώνει.

Super League: Πλέι οφ, πράξη πρώτη

Σέντρα κάνουν τα τα πλέι οφ της Super League την Κυριακή (13/3)! Η «μάχη» για τις θέσεις που οδηγούν στο Conference League αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πέντε ομάδες θα μονομαχήσουν για τρία (ή δύο, εάν κατακτήσει το Κύπελλο ομάδα που δεν τερματίσει στην τετράδα) εισιτήρια.

Στις 19:00 (Novasports Prime), ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει παράλληλα μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα της περασμένης εβδομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Πειραιώτες έχουν διαφορά 12 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και θέλουν να φθάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Από την άλλη μεριά, ο Άρης μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες υπό τις οδηγίες του Χερμάν Μπούργος με επιμέρους τέρματα 7-1 και στοχεύει σε ανάλογη εμφάνιση στο Φάληρο.

Λίγη ώρα αργότερα (19:30, Cosmote Sport 1 HD), ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με στόχο την νίκη που θα τον φέρει στο -1 από την Ένωση. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-0 των «κιτρινόμαυρων» στις 27 Φεβρουαρίου και η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θέλει να πάρει την ρεβάνς και να πλησιάσει τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της βραδιάς, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (21:30, Novasports Prime). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από την σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στην Γάνδη η οποία του δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Conference League.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά θέλει να αποδείξει πως δεν θα έχει ρόλο «κομπάρσου» στα πλέι οφ αλλά θα διεκδικήσει με αξιώσεις την ευρωπαϊκή έξοδο.

Το πανόραμα της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

Κυριακή 13 Μαρτίου:

19:00 Ολυμπιακός-Άρης (Novasports Prime)
19:30 ΠαναθηναΪκός-ΑΕΚ (Cosmote Sport 1 HD)

21:30 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports Prime)

Η επόμενη αγωνιστική:

Κυριακή 20 Μαρτίου:

15:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός

19:00 Άρης-Παναθηναϊκός

19:30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ