Ολυμπιακός: Η πραγματικότητα για Μπεσίκτας - Ονιεκούρου και οι υπερβολές των Τούρκων

Υπάρχει σοβαρός λόγος που η Μπεσίκτας δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις για την απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Η πραγματικότητα για Μπεσίκτας - Ονιεκούρου και οι υπερβολές των Τούρκων

Οι Τούρκοι σε καθημερινή βάση κάνουν αναφορές για το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός ως γνωστόν θα μείνει μόνο με θαύμα στο λιμάνι. Στον Ολυμπιακό ήδη κοιτάζουν για εξτρέμ για την επόμενη χρονιά.

Αν ο Ονιεκούρου καταφέρει και γυρίσει το κλίμα στα πλέι οφ, τότε όλοι θα του βγάλουν το καπέλο. Όμως, θα καταφέρει ο Αφρικανός να κάνει ό,τι δεν έκανε σε οκτώ μήνες; Κομματάκι δύσκολο μοιάζει... Στην Τουρκία λοιπόν το προχώρησαν λίγο περισσότερο το θέμα την Παρασκευή(11/3).

Ανέφεραν ότι ήδη έχουν ενημερώσει την πλευρά του Ονιεκούρου ότι η Μπεσίκτας είναι διατεθειμένη να του προσφέρει ένα συμβόλαιο της τάξης του 1,5 εκ. Ευρώ ετησίως. Στον Ολυμπιακό βέβαια δεν έχουν ιδέα για όσα λένε οι γείτονες.

Ωστόσο, σε τούτο το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε ότι η Μπεσίκτας βρίσκεται υπό καθεστώς οικονομικής επιτήρησης και συν τοις άλλοις φημολογείται ότι την επόμενη σεζόν θα κάνει ένα γενναίο «κούρεμα» στο μπάτζετ της.

Επίσης, θέλει να ξεφορτωθεί κάποια μεγάλα συμβόλαια. Αυτό σημαίνει ότι όταν ο Ολυμπιακός έχει δώσει 4,5 εκ. ευρώ για τον Νιγηριανό, είναι λογικό να μην θέλει να τον πουλήσει με λιγότερα. Αυτά τα 4,5 εκατομμύρια λοιπόν, η Μπεσίκτας μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να τα δώσει.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν όλα όσα γράφονται στην Τουρκία είναι σε φιλολογικό επίπεδο και τίποτα περισσότερο. Καλό θα είναι να κάνουμε υπομονή περίπου τρεις μήνες, όταν θα φουντώσουν για τα καλά τα μεταγραφικά σενάρια.

Η Μπεσίκτας αν θα επιχειρούσε να πάρει τον Ονιεκούρου, θα το έκανε σε πρώτη φάση με δανεισμό. Θα συμφωνούσε όμως σε κάτι τέτοιο ο Ολυμπιακός;