Παναθηναϊκός: Το ψηφοδέλτιο για τον Βοτανικό

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έδωσε οδηγίες για το πως θα ψηφίσουν τα μέλη του για την Διπλή Ανάπλαση στη ΓΣ του συλλόγου.

Παναθηναϊκός: Το ψηφοδέλτιο για τον Βοτανικό

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε το ψηφοδέλτιο της ψηφοφορίας για τον Βοτανικό, ενώ ενημέρωσε και τα μέλη του σχετικά με το πως θα ψηφίσουν με τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Η επιστολική ψήφος πρέπει να σταλεί με συστημένη επιστολή ή courier στο γραφείο του Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής κ. Παναγιώτη Λάρδα στη Διεύθυνση: Λεωφόρος Αλεξάνδρας 215, Αθήνα ΤΚ 11523, email: p.lardas@lardas-law.gr

Η επιστολική ψήφος να βρίσκεται εντός κλειστού φακέλου διαστάσεων 16,5cm x 11,5cm προκειμένου η ψήφος να είναι έγκυρη, έως το αργότερο 27/3 που μπορεί να αποδεικνύεται και με την σφραγίδα του ταχυδρομείου σε περίπτωση συστημένης ταχυδρομικής επιστολής.

Ο φάκελος αυτός με το ψηφοδέλτιο θα πρέπει να τοποθετηθεί εντός μεγαλύτερου φακέλου (οιωνδήποτε διαστάσεων), όπου θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μέλους, μαζί με:

α) αντίγραφο της ταυτοποίησης του μέλους που ψηφίζει (αστυνομική ταυτότητα, στρατιωτική/αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, βιβλιάριο υγείας) και β) ΑΜΚΑ προκειμένου να ελεγχθεί αν είναι μέλος με δικαίωμα ψήφου. Το AMKA δεν είναι απαραίτητο για τους κατοίκους του εξωτερικού.

Προσοχή, η διάσταση του ψηφοδελτίου για τη διπλή ανάπλαση να είναι σε μέγεθος Α4.

Κατεβάστε το ψηφοδέλτιο ΕΔΩ»