ΠΑΟΚ: Γερμανικό σενάριο για Μάρβιν Ντουκς

Γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να εντάξει στο ρόστερ του τον 28χρονο, επιθετικό της Βέρντερ Βρέμης, Μάρβιν Ντουκς

ΠΑΟΚ: Γερμανικό σενάριο για Μάρβιν Ντουκς

Στον ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν, η οποία θα είναι και η πρώτη γεμάτη για τον τεχνικό διευθυντή του «Δικεφάλου», Ζοσέ Μπότος. Ο Πορτογάλος θέλει μα φέρει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην Τούμπα, με στόχο να δυναμώσει όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου.
Το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού, καθώς μετά τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Σύμφωνα με την «BILD», ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσπαθεί να εντάξει στο ρόστερ του τον 28χρονο επιθετικό της Βέρντερ Βρέμης, Μάρβιν Ντουκς.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς, εκτός από τον ΠΑΟΚ, για τον 28χρονο Γερμανό φορ ενδιαφέρονται επίσης και οι Αταλάντα, Ουνιόν Βερολίνου και Γρανάδα. Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της Βέρντερ, η οποία αγωνίζεται στη Β' κατηγορία της Γερμανίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντουκς αποκτήθηκε από τη Βέρντερ το περασμένο καλοκαίρι για ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο το οποίο μπορεί να «σπάσει» εάν δοθούν τα 5,5 εκατομμύρια της ρήτρας.