Στάνκοβιτς: Χάσαμε πολλά παιχνίδια στα τελευταία λεπτά»

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, αναφέρθηκε στο τι δεν πήγε καλά και η ομάδα έχασε πολύτιμος έδαφος στη βαθμολογία 

Στάνκοβιτς: Χάσαμε πολλά παιχνίδια στα τελευταία λεπτά»

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ Τσίτσαν Στάνκοβιτς μίλησε για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του, την φετινή πορεία των «κιτρινόμαυρων» και τόνισε τα εξής:

Για την επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος που επέστρεψα. Είναι η πρώτη μου εβδομάδα με την ομάδα. Νιώθω καλά, δεν είμαι 100% έτοιμος. Το γόνατό μου δεν είναι στο 100%, αλλά μπορώ να το διαχειριστώ. Μπορώ να προπονούμαι με την ομάδα και αυτό είναι σημαντικό. Νομίζω ότι με περισσότερες προπονήσεις και με περισσότερα παιχνίδια, θα είναι πολύ καλύτερα.

Για το αν πήγε κάτι λάθος και καθυστέρησε η επιστροφή του.

Είναι δύσκολο να πω αν πήγε κάτι λάθος στην αποκατάσταση. Ίσως ήταν δικό μου το λάθος να παίζω τραυματίας για δύο – τρεις μήνες. Δεν θέλω να πω ότι κάτι άλλο έφταιξε, ίσως ήταν δικό μου το λάθος να παίξω για καιρό με τραυματισμό. Τώρα είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και ό,τι συνέβη, ανήκει στο παρελθόν.

Για το τι δεν πήγε καλά στην ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες.

Χάσαμε πολλά παιχνίδια στην έδρα μας. Χάσαμε δύο – τρία συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Κάτι που δεν ήταν καλό, ήταν το γεγονός ότι χάσαμε πολλά παιχνίδια στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά. Είναι πολύ σημαντικό η συγκέντρωση να παραμένει σε υψηλό επίπεδο στα τελευταία λεπτά. Γιατί οι μεγάλες ομάδες πρέπει να μπορούν να κερδίζουν τα παιχνίδια στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά. Αυτό εμείς δεν το κάναμε, αλλά πρέπει να το κάνουμε στο μέλλον.

Για το πώς πρέπει να παρουσιαστεί η ΑΕΚ στη συνέχεια, σε σχέση με το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Να μπορούμε να κερδίσουμε παιχνίδια ακόμη και στα τελευταία λεπτά αν χρειαστεί. Κάθε παιχνίδι τώρα στα playoffs θα είναι πενήντα – πενήντα. Σε κανένα ματς δεν ξέρεις ποιος θα κερδίσει και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα τελευταία λεπτά. Να ανοίγουμε το σκορ και να συνεχίσουμε να έχουμε αυτοπεποίθηση. Δείξαμε στο πρώτο μέρος της σεζόν ότι μπορούμε να κερδίσουμε τις άλλες μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε όπως με τον Αστέρα Τρίπολης».