Σάσα: Να αποδείξουμε τη φόρμα μας με τον Ολυμπιακό!

Ο Λούκας Σάσα, παραμονή του εναρκτήριου αγώνα των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό, στο «Καραϊσκάκη» (13/03, 19.00), σημείωσε ότι ο Άρης θέλει να επιβεβαιώσει την καλή του κατάσταση κόντρα στους Πειραιώτες

Σάσα: Να αποδείξουμε τη φόρμα μας με τον Ολυμπιακό!

Με αντίπαλο την ομάδα που ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο ξεκινά ο Άρης τις υποχρεώσεις του στα playoffs της Super League.

Μια εβδομάδα μετά το 2-1 επί του Ολυμπιακού στο «Κλ. Βικελίδης» (που αποτέλεσε την πρώτη ήττα των Πειραιτών εντός συνόρων την τρέχουσα σεζόν...) οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13/03, 19.00) για την πρώτη αγωνιστική της εξτρά περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο Λούκας Σάσα μιλώντας σχετικά εξέφρασε την πεποίθησή του οι Θεσσαλονικείς μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα στο Νέο Φάληρο επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική τους κατάσταση μετά την έλευση του Χερμάν Μπούργκος.

«Τα playoffs είναι το καλύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος, δουλέψαμε σκληρά, παλέψαμε σκληρά, όλη τη διάρκεια της σεζόν για να φτάσουμε εδώ, είμαστε λοιπόν στα πλέι οφ, περιμένω ότι θα γίνουν δέκα δυνατά και ωραία παιχνίδια.

Είμαστε καλά σαν ομάδα, έχουμε αποδείξει το τελευταίο διάστημα ότι βελτιωνόμαστε, ότι προοδεύουμε και βρίσκουμε το ρυθμό μας. Αυτό ελπίζω ότι θα κάνουμε και στα πλέι οφ, να τα απολαύσουμε», τόνισε στην κάμερα της Nova ο 32χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, για να προσθέσει:

«Με τον Ολυμπιακό είτε στην έδρα μας, είτε στην έδρα του είναι πάντα δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε καλά, πάμε όμως για να αποδείξουμε τη φόρμα μας και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».