Οφρυδόπουλος: «ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν ποιότητα, ευφυΐα και ταλέντο…».

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Οφρυδόπουλος: «ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν ποιότητα, ευφυΐα και ταλέντο…».

Για την πρεμιέρα των playoffs και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στην Cosmote TV:

Για τη νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Οι τρεις βαθμοί μας ήταν απαραίτητοι. Νομίζω ότι είχαμε και κάποια θετικά στοιχεία. Είχαμε ένα αρκετά καλό τριαντάλεπτο. Μετά το γκολ που πετύχαμε, έπεσε η απόδοσή μας. Όμως, μετά την ισοφάριση βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα, αντιδράσαμε και βρήκαμε δίκαια ένα γκολ. Το άξιζαν και τα παιδιά με βάση τη συνολική απόδοσή τους, αλλά και η ομάδα το χρειαζόταν πάρα πολύ».

Για το πρόγραμμα των play offs:

«Με όποιον κι αν παίζαμε, θα έπρεπε να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε, να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Έχουμε μια ομάδα που προσπαθεί μέσα στο γήπεδο. Και ειλικρινά προσπαθούν πάρα πολύ. Είναι σίγουρο. Είναι αρκετή η προσπάθεια; Σίγουρα όχι. Η βαθμολογική μας θέση δεν μας δείχνει ότι η προσπάθεια είναι αρκετή. Όμως, πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Για να βρούμε και γκολ, αλλά και για να κρατήσουμε κάποια στιγμή το «μηδέν» στην άμυνά μας. Αν με ρωτούσατε τι θα θεωρούσα πιο σημαντικό, θα σας έλεγα το να αμυνθούμε καλύτερα, γιατί η άμυνα μπορεί να μην σου εξασφαλίζει ότι θα κερδίσεις ένα παιχνίδι, όμως εκφράζει την αποφασιστικότητα μιας ομάδας. Το υπόλοιπο είναι το πώς θα παίξεις επιθετικά. Και νομίζω ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες, ώστε να προσπαθήσουν να πάρουν τους βαθμούς».

Για το αν έχουν στο μυαλό τους στην τακτική προετοιμασία του ντέρμπι τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε η ΑΕΚ, στη Λεωφόρο, από τον Παναθηναϊκό, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος:

«Εμείς έχουμε στο μυαλό μας ότι σεβόμαστε μια πολύ καλή ομάδα που θα βρούμε απέναντί μας, αλλά σεβόμαστε και τον εαυτό μας. Και τακτικά, θα πάμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που κάνει κάποια πράγματα καλά και σε κάποια άλλα έχει αδυναμίες, όπως όλες οι ομάδες. Συνολικά, και οι δύο ομάδες έχουν πολλή ποιότητα, ευφυΐα, ταλέντο και θα είναι ένα δύσκολο ματς και για τις δύο».

Για τον βαθμό που επηρεάζει τα πλάνα του η απουσία του Σιμάνσκι:

«Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν τιμωρίες, τραυματισμοί, απουσίες. Έχουμε πολλούς παίκτες, αρκετούς παίκτες, έχουμε χαφ που μπορούν να κάνουν αρκετά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Διαφωνώ λίγο με την ισοπέδωση του τύπου ότι η ΑΕΚ δεν διαθέτει καλούς χαφ. Αυτή τη στιγμή έχουμε στο ρόστερ μας ικανούς χαφ και με βάση το τελευταίο παιχνίδι που δώσαμε, μπήκαν στη διαδικασία και να παίξουν και να παραγάγουν. Αρκεί να έχουν από εμάς μια κατεύθυνση. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους χαφ, μιας και συζητάμε για τη συγκεκριμένη θέση, για το πώς προσπάθησαν να παίξουν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης».