Ολυμπιακός: Η ευκαιρία καριέρας για Καρβάλιο και η συγγνώμη

Στην Ελλάδα ο Ζοάο Καρβάλιο μπορεί να φτιάξει ξανά την καριέρα του. Τα… απόνερα από το περιστατικό στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Ολυμπιακός: Η ευκαιρία καριέρας για Καρβάλιο και η συγγνώμη

Για τον Ζοάο Καρβάλιο η επιλογή του Ολυμπιακού είναι μία ευκαιρία καριέρας. Είναι μία ευκαιρία να αλλάξει τη μοίρα της και να πάρει ξάνω τα πάνω της. Μη ξεχνάμε ότι είναι ένας παίκτης που για να τον πάρει η Νότιγχαμ Φόρεστ ξόδεψε 15 εκατ. ευρώ.

Στην Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να μπορέσει να ανατρέψει την όλη κατάσταση και να δει την καριέρα του να παίρνει ξανά ανοδική τροχιά. Είναι γεγονός πως στα παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι τώρα έχει φροντίσει να βγάλει την ποιότητα του. Έχει δείξει ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη και στη δημιουργία φάσεων.

Ο Πορτογάλος στον αγώνα με τον Άρη εκνευρίστηκε, δέχτηκε την κίτρινη κάρτα και κινδύνεψε να αποβληθεί. Γι' αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έβγαλε από το γήπεδο άρον άρον. Στον Καρβάλιο δεν άρεσε το γεγονός πως έγινε αλλαγή, αλλά τη στιγμή που η ένταση είναι μεγάλη και έχει χτυπήσει κόκκινο είναι λογικό να έχει τέτοια αντίδραση όσο κι αν ήταν λάθος.

Το θέμα θεωρείται λήξαν για τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ και ο ίδιος κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη. Κανείς δεν θέλει να δώσει συνέχεια και ο 51χρονος προπονητής δεν σκοπεύει να τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή του. Τον πιστεύει τον Καρβάλιο, άλλωστε και ξέρει ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό αρκεί να δημιουργηθούν γι' αυτόν οι κατάλληλες συνθήκες.

Και ο ίδιος το ξέρει πως στην Ελλάδα μπορεί να εκτοξευτεί. Βέβαια, για να γίνει αυτό θα οφείλει να δουλέψει σκληρά και φυσικά να μπορέσει να τιθασεύσει τα νεύρα του και τον ενθουσιασμό του. Έχει ποιότητα ο Καρβάλιο, αλλά θέλει ακόμα δουλειά.