Παναιτωλικός: Επιστρέφουν στην δράση Λιάβας και Βαρόνε

Ο Παναιτωλικός θα έχει σημαντική ενίσχυση στα Playouts καθώς οι Λιάβας και Βαρόνε θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση έπειτα από πολύμηνη αποχή. 

Παναιτωλικός: Επιστρέφουν στην δράση Λιάβας και Βαρόνε

Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται για τους επερχόμενους αγώνες των Playouts και ο Γιάννης Αναστασίου έχει λόγο να χαμογελάει καθώς εκεί αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Λιάβας και Βαρόνε.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και πλέον δουλεύουν σκληρά προκειμένου ο Έλληνας τεχνικός να τους δώσει χρόνο συμμετοχής στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Λιάβας έμεινε εκτός για περισσότερο από έναν χρόνο καθώς τραυματίστηκε τον Ιανουάριο του 2021, αλλά πλέον προπονείται κανονικά με την ομάδα και ανεβάζει στροφές.

Όσον αφορά τον Ιταλό μέσο, που τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Οκτώβριο στην αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη, μέχρι πρότινος ήταν στην πατρίδα του ακολουθώντας εκεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο 30χρονος μέσος επέστρεψε πλέον στο Αγρίνιο, έχει μπει και αυτός σε φουλ ρυθμούς και θα πάρει έστω μικρά χρονικά διαστήματα στα παιχνίδια που έχουν οι Αγρινιώτες μέχρι το τέλος του μίνι πρωταθλήματος.