Ολυμπιακός: Ο Λαλά, ο Βρουσάι και η πιθανότητα για δεξί μπακ το καλοκαίρι

Ο Ολυμπιακός έχει πάντοτε ανοικτές τις κεραίες του στην αγορά για όλες τις  θέσεις, αλλά το πιθανότερο είναι στο ξεκίνημα των προκριματικών ο Πέδρο Μαρτίνς να πάει με Κένι Λαλά και Μάριο Βρουσάι. Αρκεί να μην απογοητευτεί στα πλέι οφ.

Ολυμπιακός: Ο Λαλά, ο Βρουσάι και η πιθανότητα για δεξί μπακ το καλοκαίρι

Είναι λογικό να έχει ξεκινήσει από Μάρτιο η συζήτηση για την ενίσχυση το καλοκαίρι, με τον Ρεμπί Καμπελά να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, τον Εράν Ζαχάβι να είναι πάντοτε μία επιλογή για την επίθεση και φυσικά αρκετοί ακόμη που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας για πολλές θέσεις.

Μία κουβέντα που έχει αρχίσει, αφορά την ενίσχυση στα άκρα της άμυνας. Ο Ολυμπιακός έχει φυσικά ανοικτές τις κεραίες του.

Ας μην σταθούμε, όμως, στην παρούσα φάση στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να δώσει μία ευκαιρία στον Φώτη Κίτσο για να δει αν μπορεί να σταθεί ως «μπακ απ» του Ρέαμπτσιουκ και την περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας αναμένεται να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το δεξί άκρο, τα πράγματα εκεί φαίνεται να είναι λίγο πιο ξεκάθαρα. Οι Κένι Λαλά και Μάριος Βρουσάι θα είναι για αρχή οι δύο δεξιοί μπακ της νέας σεζόν. Τουλάχιστον στα πρώτα προκριματικά με αυτούς αναμένεται να πορευτεί ο Ολυμπιακός.

Μπορεί να είναι λίγο παρακινδυνευμένο να πάρουμε από τώρα ένα τέτοιο ρίσκο και να πούμε ότι τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο δεν θα αποκτηθεί ένας δεξιός μπακ, αλλά στην παρούσα φάση φαίνεται ότι ο Μαρτίνς θα πορευτεί με τους Λαλά και Βρουσάι και... βλέπουμε.

Θα ανατραπεί το σκηνικό και θα αποκτηθεί τον Ιούνιο ένας δεξιός μπακ, μόνο αν υπάρξει απογοήτευση με την εικόνα τους στα πλέι οφ. Ο Λαλά έχει αρχίσει να βγάζει αρκετά σημάδια κόπωσης και να έχει μία φθίνουσα πορεία. Ο Βρουσάι τώρα μαθαίνει τη νέα θέση του.

Προς το παρόν, θα πάει στον α’ προκριματικό με Λαλά και Βρουσάι και αναλόγως θα πράξει, έχοντας φυσικά ανοικτές τις κεραίες του.

Εννοείται ότι αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό τον Μάιο, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να το αρνηθεί. Πόσες ευκαιρίες όμως παρουσιάζονται τον Μάιο;