ΠΑΟΚ: Μαγνητική ο Πασχαλάκης

Σε μαγνητική θα υποβληθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο παιχνίδι με την Γάνδη, όπως ενημέρωσε επίσημα ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Μαγνητική ο Πασχαλάκης

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"H επόμενη μέρα του αγώνα με την Γάνδη βρήκε τον ΠΑΟΚ με το χαμόγελο της νίκες σ’ ένα σημαντικό ευρωπαϊκό ραντεβού, αλλά και την κούραση της προσπάθειας κόντρα σ’ ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έκαναν το πρώτο βήμα, αλλά γνωρίζουν πολύ καλά πως τίποτα δεν έχει κριθεί κι ότι η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό. Προς το παρόν όμως, το Europa Conference League κάνει διακριτικά στην άκρη, διότι το επόμενο ματς – που είναι πάντα το σημαντικότερο – είναι για την Super League Interwetten.

Τα playoffs αρχίζουν κι ο ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα με την υποχρέωση να είναι έτοιμος προκειμένου να ξεκινήσει νικηφόρα τη σχετική διαδικασία. Το πρωί της Παρασκευής (11.03) ο Δικέφαλος προπονήθηκε στο αθλητικό κέντρο Open TV με τους βασικούς της αναμέτρησης με τη Γάνδη ν’ ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε στην τακτική, την κυκλοφορία της μπάλας και τη φυσική κατάσταση. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, έκανε θεραπεία κι εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία".