Η Αταλάντα με μεσολάβηση Μαλινόφσκι φιλοξενεί μέλη της Ακαδημίας της Σαχτάρ Ντόνετσκ!

Ο Ρουσλάν Μαλινόφσκι σε συνεννοήση με τον ατζέντη του και την Αταλάντα πέτυχε να φιλοξενηθούν μέλη των τμημάτων υποδομής της Σαχτάρ Ντόνετσκ από την ομάδα του Μπέργκαμο

Η Αταλάντα με μεσολάβηση Μαλινόφσκι φιλοξενεί μέλη της Ακαδημίας της Σαχτάρ Ντόνετσκ!

Δεν έμεινε στο μήνυμα (για παύση του πολέμου) του, μέσω της φανέλας που φόραγε κάτω από εκείνη της Αταλάντα κι αποκάλυψε σκοράροντας κατά του Ολυμπιακού, στο Καραϊσκάκη, στον επαναληπτικό της φάσης των playoffs του Europa League ο Ρουσλάν Μαλινόφσκι.

Ο Ουκρανός επιθετικός της Αταλάντα προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση από μεριάς του, φέρνοντας τους παίκτες των τμημάτων υποδομής της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Μπέργκαμο!

Όπως γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ουκρανός διεθνής ήρθε σε συνεννόηση με τον ατζέντη του, Σεργκέι Σερεμπρένικοβ και τη διοίκηση της Αταλάντα, ώστε τα νεαρά ταλέντα της Σαχτάρ να βρουν καταφύγιο και να προπονούνται στην Ακαδημία της Ιταλικής ομάδας!

Το εγχείρημα θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες, όποτε και θα φτάσουν στο Μπέργκαμο οι νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φέρεται πως θα μείνουν στην πόλη και τις εγκαταστάσεις των «μπεργκαμάσκι» μέχρι το τέλος της σεζόν, με την ελπίδα η κατάσταση στην Ουκρανία μέχρι τότε να έχει εξομαλυνθεί.