«Ο Βέρνμπλουμ δεν έλαβε από τον ΠΑΟΚ την οικονομική προσφορά που περίμενε»

Η ρώσικη εφημερίδα sport-express.ru, υποστηρίζει πως η μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ, δεν προχώρησε εξαιτίας οικονομικών διαφορών μεταξύ των δύο πλευρών..

 «Ο Βέρνμπλουμ δεν έλαβε από τον ΠΑΟΚ την οικονομική προσφορά που περίμενε»

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας «sport-express.ru»: «Ένας άλλος λόγος (σ.σ. πλην της απαιτητικής συζύγου) που χάλασε τη μεταγραφή του Σουηδού στην ελληνική ομάδα ήταν ο εξής. Ίσως ο Βέρνμπλουμ δεν έλαβε από τον ΠΑΟΚ την οικονομική προσφορά που περίμενε. Αρχικά, όταν ο ελληνικός σύλλογος απευθύνθηκε στον ποδοσφαιριστή, εκείνος δεν απάντησε αμέσως, κάνοντας σαφές περιμένει πιο ενδιαφέρουσες επιλογές. Μετά από αρκετό διάστημα ο Βέρνμπλουμ ήρθε στην Θεσσαλονίκη μη έχοντας κάποια συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια του. Πιθανότατα ο ΠΑΟΚ δεν αποδείχθηκε τόσο γενναιόδωρος και δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί όλες τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή».

Ακόμα γίνεται αναφορά και για την σύζυγο του παίκτη: «Η κ.Βέρνμπλουμ εξέτασε 3-4 τέσσερα σπίτια, δείχνοντας απρόθυμη να ζήσει στην Θεσσαλονίκη. Έτσι ο Βέρνμπλουμ αποχώρησε χωρίς να υπογράψει, ζητώντας κάποιες μέρες για να το σκεφτεί. Κάτι το οποίο δυσαρέστησε την πλευρά του ΠΑΟΚ».