Ολυμπιακός: Τι θα συμβεί με τον Ονιεκούρου στα πλέι οφ

Ο Χένρι Ονιεκούρου μετά τις αποδοκιμασίες στο παιχνίδι με την Αταλάντα, απουσίαζε στα τρία παιχνίδια του Ολυμπιακού που ακολούθησαν. Και πλέον είναι ένα καλό ερώτημα τι θα συμβεί στα πλέι οφ.

Ολυμπιακός: Τι θα συμβεί με τον Ονιεκούρου στα πλέι οφ

Ο Χένρι Ονιεκούρου δεν έχει δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση ούτε το 1/4 των χρημάτων που δαπανήθηκαν από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι για να αποκτηθεί από την Μονακό. Θυμίζουμε ότι κόστισε στους πρωταθλητές γύρω στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται λοιπόν για μία περίπτωση που σχεδόν από την αρχή της σεζόν αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία από την ερυθρόλευκη εξέδρα.

Αποκορύφωμα της αμφισβήτησης προς το πρόσωπό του ήταν οι αποδοκιμασίες στον επαναληπτικό με την Αταλάντα στο Καραϊσκάκη πριν από δέκα μέρες.

Έκτοτε, ο Ονιεκούρου δεν έχει αγωνιστεί λεπτό. Κι όχι μόνο δεν έχει αγωνιστεί, αλλά δεν έχει δει το όνομά του ούτε στην αποστολή στα παιχνίδια με ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης και Άρη που ακολούθησαν της αναμέτρησης με τους Ιταλούς.

Ο Ονιεκούρου είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις. Συγκεκριμένα είχε μία σύσπαση στον ορθό δεξιά την περασμένη εβδομάδα και αυτός ήταν ο λόγος που - υποτίθεται - δεν αγωνίστηκε με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στη συνέχεια, αναμενόταν να βρεθεί στις επιλογές του Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά δεν βρέθηκε ούτε στο «Κλ. Βικελίδης».

Η δε σύσπαση φερόταν να είναι ήπια και ότι περισσότερο έμενε έξω για προληπτικούς λόγους.

Εύλογα, ωστόσο, δημιουργούνται ερωτήματα για το τι μέλει γενέσθαι και τον τρόπο διαχείρισής του από τον Πέδρο Μαρτίνς στα πλέι οφ.

Ας μην γελιόμαστε... Δεν είναι εύκολο να γυρίσει το κλίμα που έχει διαμορφώσει η εξέδρα εις βάρος του. Ο Πορτογάλος τεχνικός από την πλευρά του δείχνει να τον έχει γενικότερα στις επιλογές του.

Όσο για πότε θα τον δούμε; Αν το πρώτο ματς των πλέι οφ είναι μακριά από το Καραϊσκάκη, τότε το πιθανότερο είναι να τον δούμε. Αν είναι στο Φάληρο, τότε δεν μπορούμε να βάλουμε και το χέρι μας στη φωτιά ότι θα παίξει. Μπορεί στην αποστολή να είναι, αλλά δεν γνωρίζουμε τι ψυχικά αποθέματα έχει ο Ονιεκούρου για να μπει σε ένα γήπεδο που πριν από λίγο καιρό είχε σηκωθεί όρθιο και τον αποδοκίμαζε έντονα.