Χριστοβασίλης: Δεν επιφέρει αφαίρεση βαθμών η παράγραφος που αναφέρει το κατηγορητήριο!

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης δήλωσε σίγουρος για επιστροφή των πέντε βαθμών που αφαιρέθηκαν από τους Ηπειρώτες, επισημαίνοντας ότι η παράγραφος την οποία επικαλείται το κατηγορητήριο δεν επιφέρει αφαίρεση βαθμών!

Χριστοβασίλης: Δεν επιφέρει αφαίρεση βαθμών η παράγραφος που αναφέρει το κατηγορητήριο!

Την σιγουριά του ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι στην εξάδα των πλέι οφς αφού θα του επιστραφούν οι πέντε βαθμοί που του αφαιρέθηκαν εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Οι Ηπειρώτες περιμένουν την απόφαση για το -5 που τους έχει επιβληθεί, το οποίο σε συνδυασμό με το 0-0 με τον Βόλο τους έφερε στο -2 από τον 6ο ΟΦΗ.

Μετά το τέλος του αγώνα στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας ο Χριστοβασίλης, αναφέρθηκε στην υπόθεση τονίζοντας μάλιστα ότι «η παράγραφος με την οποία μας κατηγορούν δεν επιφέρει αφαίρεση βαθμών».

Αναλυτικά:

«Πιστεύουμε πως η απόφαση την άλλη εβδομάδα θα είναι θετική για εμάς. Θα είναι κρίμα για τα παιδιά.

Αγωνιστικά έχουμε 40 βαθμούς, αλλά δυστυχώς αυτή τη στιγμή είμαστε εκτός. Η παράγραφος με την οποία μας κατηγορούν δεν επιφέρει αφαίρεση βαθμών.

Αν είναι σωστοί οι δικαστές, έχουμε 100% το δικαίωμα να είμαστε υπερήφανοι. Είχαμε εφέτος πολύ καλή ομάδα, τα παιδιά προσπάθησαν. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ακόμα πιο καλή ομάδα για τα επόμενα χρόνια».