Η σεζόν που δεν τελείωσε και ο Μπα

Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ η σεζόν ακόμα έχει δρόμο. Προβλημάτισε πάλι ο Μπα.

Η σεζόν που δεν τελείωσε και ο Μπα

Μόλις άρχισε ανοιχτά να γίνεται κουβέντα για το αήττητο έγινε και η ζημιά στον Ολυμπιακό. Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς, δεν φταίει αυτό που οι Πειραιώτες ηττήθηκαν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" από τον Άρη. Με τη φωτιά έχει παίξει σε πολλά ματς και έχει γλιτώσει, αλλά τώρα τα πράγματα ήταν αλλιώς.

Οι πρωταθλητές βρήκαν απέναντι τους μία ομάδα που έπαιξε τρομερό πάθος, ενέργεια, ένταση και δίψα για τη νίκη. Και επειδή η σεζόν δεν έχει τελειώσει ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει κατά νου ότι θα συναντήσει κι άλλες ομάδες με τα ίδια συστατικά. Έχει μπροστά του δέκα αγώνες για τα play offs και δύο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Το πρωτάθλημα δεν θα κινδυνέψει, αλλά η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει και γι' αυτό έχουμε γράψει ξανά ότι τώρα είναι τα δύσκολα για τον Μαρτίνς, διότι πρέπει να τους βρει κίνητρα.

Είναι ξεκάθαρο, όμως, πως όταν βρεθεί απέναντι του μία ομάδα που τον… τρέχει δεν έχει το αντίδοτο και δυσκολεύεται να ακολουθήσει σε ματς μεγάλης έντασης και ρυθμού. Το σίγουρο είναι ότι για τον Ολυμπιακό η σεζόν δεν τελείωσε όση κόπωση κι αν υπάρχει.

Ο Ουσεϊνού Μπα γι' ακόμα μία φορά επιβεβαίωσε ότι δεν είναι σε θέση να σταθεί σε τέτοια παιχνίδια. Πολλές χαμένες μονομαχίες από τον Σενεγαλέζο που μάλιστα έδειχνε σε αρκετές περιπτώσεις να έχει και πρόβλημα επικοινωνίας με τους συμπαίκτες του. Με τον Λαλά είχε πολλά προβλήματα η πλευρά του και οι δυο τους είδαν τον Εντιαγέ να τους βάζει πλάτη και να πασάρει στον Καμαρά για το 1-1.

Ο τρόπος που αγωνίζεται είναι ατσούμπαλος και δεν είναι δύσκολο να βάλει σε περιπέτειες την ομάδα του. Μαρκαρίσματα με τα χέρια, φάουλ που μπορεί να αποφύγει και μία συμπεριφορά ενός παίκτη που παίζει με θολωμένο μυαλό.