«Αφιερωμένη η νίκη σε Ματέο, Άλκη και τον ουκρανικό λαό»

Ο Χαβιέ Ματίγια μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού, ενώ την αφιέρωσε στον Ματέο Γκαρσία, τον Άλκη Καμπανό και σε όλο τον ουκρανικό λαό.

«Αφιερωμένη η νίκη σε Ματέο, Άλκη και τον ουκρανικό λαό»

Ο Άρης έβαλε τέλος στο αήττητο σερί του Ολυμπιακού και πανηγύρισε την τρίτη του σερί νίκη με τον Μπούργος στον πάγκο. Ο Χαβιέ Ματίγια μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως το σημαντικό είναι ότι η ομάδα του έχει κερδίσει ξανά την αυτοπεποίθηση της, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Ματέο Γκαρσία και αφιέρωσε τη νίκη στον Άλκη.

Αναλυτικά ο Χαβιέ Ματίγια μίλησε:

Για το παιχνίδι: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη που πετύχαμε. Είχαμε πολλούς λόγους να θέλουμε σήμερα να κερδίσουμε. Αφιερώνουμε την επιτυχία αυτή στον Ματέο που είναι στην Αργεντινή λόγω της απώλειας του πατέρα του. Του στέλνουμε την αγκαλιά μας. Ο δεύτερος λόγος ήταν για τον Άλκη στον οποίο θέλουμε να αφιερώνουμε όλες τις επιτυχίες μας. Ο τρίτος λόγος είναι για όλα όσα συμβαίνουν στον πόλεμο στην Ουκρανία. Η σκέψη μας είναι εκεί. Για όλα αυτά που ανέφερα θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα και είμαστε ευτυχισμένοι που το καταφέραμε».

Για το τι άλλαξε στον Άρη: «Το πιο σημαντικό είναι πως πλέον έχουμε αποκτήσει ξανά την χαμένη αυτοπεποίθηση μας σαν ομάδα. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε από μία φάση που δεν ήταν καν ευκαιρία, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Στα αποδυτήρια είπαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό. Το πιστεύαμε και έτσι κάναμε. Παίξαμε ωραίο ποδοσφαιρο, κάναμε γκολ και τα καταφέραμε γιατί το κίνητρο και οι λόγοι που προανέφερα ήταν πολλοί».

Για την επιστροφή των βαθμών: «Για τους έξι βαθμούς θέλω να πω κάτι. Είναι βαθμοί δικοί μας που μας ανήκαν. Τους είχαμε κερδίσει. Αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε. Δεν είναι χαρισμένοι βαθμοί, ούτε κάτι άλλο. Διανύουμε μια καλή περίοδο. Είμαστε μεγάλη ομάδα και αυτό δεν αλλάζει. Είχαμε κακή περίοδο, αλλά πλέον είμαστε στον σωστό δρόμο. Αλλάξαμε προπονητή, αλλάξαμε λίγο το σκεπτικό μας. Τώρα έρχονται τα πλέι οφ και θέλουμε να τα απολαύσουμε».