Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-2: Έκανε το καθήκον του με Παλάσιος

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 2-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι έχοντας τον Σεμπάστιαν Παλάσιος κορυφαίο και σκόρερ. Έχασε πέναλτι στο 56’ ο Αϊτόρ. Δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα οι γηπεδούχοι

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-2: Έκανε το καθήκον του με Παλάσιος

Με πρωταγωνιστή τον Σεμπάστιαν Παλάσιος ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι κάνοντας το… καθήκον του.

Οι «πράσινοι» τερμάτισαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας μετά τη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού.

Το πρώτο μέρος ήταν κακό με τις δύο ομάδες να μην έχουν ρυθμό και να κάνουν εύκολα το λάθος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο ορεξάτοι, είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν απείλησαν τον Διούδη άμεσα.

Από το 40' και έπειτα ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές, έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Παλάσιος, αλλά πέραν τούτου ουδέν…

Ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Γκατσίνοβιτς κέρδισε πέναλτι και στο 56’ ο Αϊτόρ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Ο Γιοβάνοβιτς πέρασε στο ματς τον Μαουρίσιο αντί του Κουρμπέλη και τον Χατζηγιοβάννη αντί του Αϊτόρ στο 65’ με τον Παναθηναϊκό να αλλάζει πρόσωπο και να γίνεται πιο κινητικός και απειλητικός.

Έτσι στο 75’ με τον Παλάσιος έκανε το 0-1 και μετά από δύο λεπτά πάλι με τον Αργεντινό έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη τους.

Ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να αντιδράσει, δεν μπορούσε καν να απειλήσει τον Διούδη και οι «πράσινοι» έφτασαν στην επικράτηση με το τελικό 0-2.


Μικρογραφία

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-2


Γήπεδο: Περιστερίου

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Σκόρερς: Παλάσιος (75’, 77’)

Κίτρινες: Αλεξανδρόπουλος (56’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ(Κόλμαν): Γιαννιώτης-Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης, Χατζησαϊας, Καστεγιάνο -Χαρίσης, Σάλομον (62’ Άλιμπεκ), Καρτάλης (λ.τ. 32' Ντένιτς)-Ροτάριου (82’ Ναμπί), Μουνίθ, Κουλούρης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Διούδης- Χουάνκαρ, Βελεθ (65’ Πούγγουρας), Σάρλια, Σάντσες- Κουρμπέλης (65’ Μαουρίσιο), Αλεξανδρόπουλος- Γκατσίνοβιτς (87’ Καρλίτος), Παλάσιος, Αϊτόρ (65’ Χατζηγιοβάνης) – Ιωαννίδης (84’ Βιτάλ)