Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League 1 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον Άρη. Με αυτό το ματς ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις των Πειραιωτών για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στόχος τους είναι να διατηρήσουν το αήττητο.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν απουσίες γι' αυτό το παιχνίδι με τον Πέδρο Μαρτίνς να επιλέγει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του και δίνοντας ξανά την ευκαιρία στον Κίτσο να παίξει βασικός.

Συγκεκριμένα ο Βατσλίκ θα υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών με τον Λαλά να επανέρχεται στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Κίτσο να παίζει αριστερά αντί του τιμωρημένου Ρέαμπτσιουκ. Σισέ και Μπα θα είναι οι δύο στόπερ του Ολυμπιακού.

Ο Εμβιλά με τον Μπουχαλάκη θα παίξουν μαζί στα χαφ. Ο Ροντρίγκες θα ξεκινήσει στη δεξιά πλευρά της επίθεσης και ο Μασούρας αριστερά, ενώ ο Καρβάλιο θα κινείται πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ-Λαλά, Σισέ, Μπα, Κίτσος - Εμβιλά, Μπουχαλάκης - Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Μασούρας - Ελ Αραμπί