H Ντεπορτίβο σπάει τα νεύρα του Ολυμπιακού για τον Γκιγιέρμε

Η Λα Κορούνια δεν πρόκειται να αφήσει σε ησυχία τους «ερυθρόλευκους» για τον Γκιγιέρμε, παρότι δεν έχει καλύτερη πρόταση στα χέρια της από αυτή των Πειραιωτών.

H Ντεπορτίβο σπάει τα νεύρα του Ολυμπιακού για τον Γκιγιέρμε

Αν ισχύουν όσα λένε στην Ισπανία τις τελευταίες ώρες, τότε ο Γκιγιέρμε το πιθανότερο είναι άμεσα να πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Από την άλλη, όμως, η ισπανική ομάδα έχει βαλθεί να σπάσει τα νεύρα των «ερυθρολεύκων», παρότι κύκλοι μάνατζερ και ρεπόρτερ της Λα Κορούνια ισχυρίζονται ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση και πώς δύσκολα θα βρεθεί καλύτερη εώς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Άλλωστε, και από την Αραβία που ακουγόταν ότι υπάρχει ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον, μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει κάποια πρόταση για τον Βραζιλιάνο χαφ.

Η αίσθηση που επικρατεί λοιπόν στην Ισπανία είναι ότι αν και η Λα Κορούνια προσπαθεί να σπάσει τα νεύρα του Ολυμπιακού με απώτερο σκοπό να αποσπάσει περισσότερα χρήματα από τους Πειραιώτες, εκτιμάται ότι στο τέλος θα γίνει η μεταγραφή και ο παίκτης θα ντυθεί στα κόκκινα.

Η κρίσιμη μέρα θα είναι η αυριανή, με τον Γκιγιέρμε φυσικά να έχει «ψηθεί» πλέον για τα καλά με την προοπτική των «ερυθρολεύκων».