ΠΑΟΚ: Ιταλικές… σειρήνες για τον Κούρτιτς

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο Σλοβένος άσος του ΠΑΟΚ Γιασμίν Κούρτιτς έχει πολλούς… θαυμαστές στις διοικήσεις ομάδων, που θα ανέβουν στη Serie A και πολύ σύντομα αναμένεται να κάνουν την κίνησή τους

ΠΑΟΚ: Ιταλικές… σειρήνες για τον Κούρτιτς

Ο Γιασμίν Κούρτιτς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ.

Μάλιστα δημοσίευμα από ΜΜΕ της Ιταλίας, αναφέρει ότι ο Σλοβένος μέσος είναι στα υπόψη ομάδων που θα ανέβουν προσεχώς στη Serie A και τον έχουν στη λίστα τους για ενίσχυση.

«Ο Γιασμίν Κούρτιτς σκοράρει κατά ριπάς και οι ομάδες που θα ανέβουν στη Serie A μπορούν να τον φέρουν και πάλι στην Ιταλία. Ο Σλοβένος μέσος με την εμπειρία του μπορεί να γίνει ο ηγέτης κάθε ομάδας που θα ανεβεί κατηγορία.

Τα δικαιώματά του ανήκουν στην Πάρμα και με αυτή θα πρέπει να μιλήσει όποιος ενδιαφέρεται για τον Κούρτιτς που αγωνίζεται με δανεισμό στον ΠΑΟΚ και αυτή τη σεζόν πραγματοποιεί εμφανίσεις αντάξιες ενός επιθετικού με 17 γκολ σε 35 παιχνίδια.

Κάθε συζήτηση πάντως για την επιστροφή του έχει μεταφερθεί για τον Ιούνιο, όταν και θα ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα κερδίσουν την άνοδο», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.