Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Μανωλά και ο Σωκράτης

Ο Κώστας Μανωλάς είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη, αλλά τι σκοπεύει να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς σε ένα παιχνίδι που δεν έχει και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο;

Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Μανωλά και ο Σωκράτης

Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης με ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Ένα μυϊκό θέμα ήταν αυτό που ανάγκασε τον Έλληνα στόπερ να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Αρκάδες.

Από την πρώτη στιγμή, ωστόσο φάνηκε ότι το πρόβλημα του δεν ήταν και τόσο σοβαρό. Ο Μανωλάς και την Παρασκευή και σήμερα (5/3) προπονήθηκε κανονικά. Είναι στη διάθεση του προπονητή του και γι' αυτό άλλωστε τον συμπεριέλαβε ο Πέδρο Μαρτίνς στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Παρά το γεγονός ότι μπήκε στο αεροπλάνο και ταξίδεψε μαζί με τους συμπαίκτες του αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίξει. Ο Μανωλάς θα μείνει στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Άρη με τον Πέδρο Μαρτίνς να μη θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Είναι μία ευκαιρία να του δώσει ανάσες και να τον φρεσκάρει ενόψει της συνέχειας. Μη ξεχνάμε ότι για τον Μανωλά η φετινή σεζόν δεν ήταν εύκολη και στη Νάπολι έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Γι' αυτό και στον Ολυμπιακό δεν σκοπεύουν να ρισκάρουν όταν τον βλέπουν ότι είναι στο… κόκκινο.

Από το ματς με τον Άρη μάλιστα απουσιάζει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, το άλλο μισό του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Και γιατί το λέμε αυτό; Ο πρώην αμυντικός της Νάπολι δίδυμο στο κέντρο της άμυνας έχει κάνει μόνο με τον Παπασταθόπουλο. Τέσσερις φορές έχουν παίξει οι δυο τους μαζί στα στόπερ. Στα υπόλοιπα ματς ο Μανωλάς έχει παίξει σε τριάδα με τον τρίτο στόπερ να είναι πότε ο Μπα και πότε ο Σισέ.

Έτσι στον αγώνα με τον Άρη ο Ολυμπιακός θα παίξει με κεντρικό δίδυμο τους δύο Σενεγαλέζους. Σισέ και Μπα είναι αυτοί που θα αγωνιστούν ξανά μαζί στα στόπερ.