Άρης: Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακός και ο Χερμάν Μπούργος οριστικά δεν έχει στη διάθεση του τον Φακούντο Μπερτόγλιο.

Άρης: Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό

Οριστικά χωρίς τον Φακούντο Μπερτόγλιο θα υποδεχτεί ο Άρης τον Ολυμπιακό την Κυριακή (6/3, 19:00) το βράδυ. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης τραυματίστηκε ο Αργεντινός επιθετικός με αποτέλεσμα να μην μπορέσει όλη την εβδομάδα να λάβει μέρος στις προπονήσεις των "κίτρινων".

Έτσι και στην προπόνηση του Σαββάτου ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με θεραπεία, αλλά είναι ένα πρόβλημα που δεν δημιουργεί μεγάλο θέμα στον Χερμάν Μπούργος, αφού όλη την εβδομάδα έχει προετοιμάσει την ομάδα του χωρίς τον Μπερτόγλιο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Αργεντινό προπονητή έχει να κάνει με πέντε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται στο όριο καρτών. Συγκεκριμένα Μαντσίνι, Καμαρά, Ματίγια, Λούκας Σάσα και Ιτούρμπε είναι στο όριο και κινδυνεύουν να χάσουν ματς από τα πλέι οφ εάν τιμωρηθούν με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Λούκας Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπερς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ντιαγέ, Ματίγια, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Πάλμα, Λούμορ, Χαΐροβιτς, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Λόπεθ, Μάνος.