Ιωνικός: Επέστρεψε ο Τσιγκρίνσκι από την Πολωνία, μέσα και ο Κάνιας

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι επέστρεψε από την Πολωνία όπου είχε καταφέρει να διαφύγει η γυναίκα του εγκαταλείποντας το Κίεβο και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Δημήτρη Σπανού. Διαθέσιμος και ο Κάνιας.

Ιωνικός: Επέστρεψε ο Τσιγκρίνσκι από την Πολωνία, μέσα και ο Κάνιας

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την γυναίκα του από την Πολωνία, όπου είχε μεταβεί για να τη φέρει στην Ελλάδα, αφότου εκείνη κατάφερε να φύγει από το βομβαρδιζόμενο Κίεβο. Έτσι ο Ουκρανός στόπερ τίθεται ξανά στην διάθεση του Δημήτρη Σπανού στον Ιωνικό.

Όσον αφορά τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, ξεπερνώντας το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον προσαγωγό. Παράλληλα, όλα τα τεστ κορωνοϊού που διεξήχθησαν την Παρασκευή (4/3) στους «κυανόλευκους» ήταν αρνητικά και έτσι ο Δημήτρης Σπανός έχει άπαντες στη διάθεσή του εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (6/3, 19:00) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η τελευταία προπόνηση του Ιωνικού είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (5/3), με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.