Μπουζούκης: «Να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τους βαθμούς» (vid)

Ο Γιάννης Μπουζούκης μίλησε ενόψει του αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Μπουζούκης: «Να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τους βαθμούς» (vid)

Αποφασισμένος για τη νίκη είναι ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος μίλησε στο κανάλι του ΟΦΗ, τονίζοντας ότι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, οι Κρητικοί θέλουν τη νίκη, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για μας. Θέλουμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να έχουμε όσες περισσότερες πιθανότητες μπορούμε για να μπούμε στα playoffs. Είναι ένα ματς για το οποίο δεν χρειάζεται να πούμε πάρα πολλά. Απλά πρέπει να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα. Έχω προσαρμοστεί απόλυτα με την ομάδα. Ευτυχώς το προπονητικό τιμ, τα παιδιά με βοήθησαν πάρα πολύ για να ενσωματωθώ και όσο περνάει ο καιρός θα μπορώ να αποδώσω και καλύτερα.

Σίγουρα η δύναμη του κόσμου είναι τεράστια και σ' αυτό το ματς θα τη χρειαστούμε γιατί δίνει μία μεγάλη ώθηση και θα μας βοηθήσει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».