Μπέος: «Παραιτήσου Παπαπέτρου - Αν τον ορίσουν στα play out θα τον φτύσω...»

Ευθεία επίθεση στον διαιτητή Παπαέτρου που διήυθυνε το Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης, έκανε ο ισχυρός άνδρας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. 

Μπέος: «Παραιτήσου Παπαπέτρου - Αν τον ορίσουν στα play out θα τον φτύσω...»

Δηλώσεις για το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο οποίο οι Πειραιώτες επικράτησαν 5-1, ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μαγνησίας -που είχε εκδώσει και σχετική ανακοίνωση- έκανε λόγο για «υποτακτικούς» και «λαμόγια», ενώ εξαπέλυσε ευθεία βολή κατά του διαιτητή Παπαπέτρου και εκείνου στο VAR, Τσακαλίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Metropolis»

«Η ανακοίνωση που έβγαλα έχει να κάνει με μια αγανάκτηση, γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό το πράγμα. Δεν βλέπει κανένας ότι υπάρχει όχι αρρώστια, όχι παθογένεια, δεν υπάρχει τίποτα, δεν έχει νόημα αυτό το πρωτάθλημα.

Ακόμα και για τον ίδιο τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ έχει κανένα νόημα να θα πάρει με 20 βαθμούς το πρωτάθλημα. Εγώ πιστεύω πως ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση, απλά θέλουν να δείξουν πόσο υποτακτικοί είναι, πόσο λαμόγια είναι. Παπαπέτρου παράτα και φύγε, δεν ντρέπεσαι λίγο.

Ο Τσακαλίδης να πάει το καλοκαίρι στη Χαλκιδική, από όπου είναι, να βάλει μια ποδιά και να κόβει εισιτήρια για τις ξαπλώστρες. Δεν έχουν αξιοπρέπεια, δεν έχουν φιλότιμο; Ο Μαρινάκης να έπαιζε θα το έδινε αυτό το πέναλτι. Ελάτε να φτιάξουμε το πρωτάθλημα, να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Δεν μιλάει κανένας.

Εμένα τι με νοιάζει αν έχασε ο Αστέρας ή κέρδισε ο Ολυμπιακός, αλλά αγανακτώ γιατί είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Ξεκινάει το πρωτάθλημα και ξέρουν ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Παπαπέτρου μόνος σου παραιτήσου.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Ο Ολυμπιακός δίκαια πήρε το πρωτάθλημα, λόγω ανυπαρξίας των άλλων. Όμως από το Βόλο πήρε τέσσερις βαθμούς που δεν τους δικαιούταν να πάρει και τα δύο παιχνίδια ήταν να λήξουν ισοπαλία.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερη ομάδα, όμως όταν μια ομάδα όπως ο Βόλος ή ο ΠΑΣ, μια μικρομεσαία ομάδα, έχει τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί μια τέτοια μεγάλη ομάδα, αφήστε την, καλό είναι δεν θα πάθει τίποτα. Καλό είναι για το ποδόσφαιρο.

Αν και εφόσον στα play out μου τον ορίσει πουθενά, θα κατέβω στα αποδυτήρια και θα τον φτύσω και ας τιμωρηθώ. Ο ίδιος ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται τέτοια αβάντα. Τι θέλεις να δείξεις ότι είσαι υποτακτικός ή Φιλιππινέζα;».