ΟΦΗ: Μέσα Μεγιάδο, Νέιρα

Δύο ακόμη επιστροφές για τον ΟΦΗ που παίζει την Κυριακή (6/3, 19.00) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Ηράκλειο. Μπήκαν οι Μεγιάδο, Νέιρα. 

ΟΦΗ: Μέσα Μεγιάδο, Νέιρα

Με τους Μεγιάδο, Νέιρα να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε η προπόνηση Πέμπτης (3/3) για τον ΟΦΗ. Δύο επιστροφές για τον ΟΦΗ που συνέχισε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (6/3) με τον Απόλλωνα.

«Με τους Miguel Mellado και Juan Neira να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε η σημερινή (3/3) προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (6/3) με τον Απόλλωνα.

O Abdul Weiss υποβλήθηκε σε μαγνητική, από την οποία προέκυψε ότι υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό που είχε στους προσαγωγούς. Συνέχισε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται ανά εβδομάδα.

Ο Jon Toral ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα, οι Luiz Phellype, Κώστας Γιαννούλης και Δημήτρης Σωτηρίου δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας, τακτικής και τελικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (4/3), στις 11:00», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Πέμπτης (3/3) ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης την ερχόμενη Κυριακή (6/3) στο Ηράκλειο, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.