Λουτσέσκου: «Δεν υπήρχε καμία αποβολή, φύγαμε αλώβητοι από το ΟΑΚΑ»

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο 1-1 του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Τσιγγάρας.

Λουτσέσκου: «Δεν υπήρχε καμία αποβολή, φύγαμε αλώβητοι από το ΟΑΚΑ»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε έντονα παράπονα από τον Ιταλό διαιτητή Μίκαελ Φάμπρι για την αποβολή του Τσιγγάρα, τονίζοντας ότι η φάση έγινε μπροστά στα μάτια του και δεν έπρεπε να αντικρύσει την κόκκινη κάρτα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ:

«Πρώτα απ’ όλα ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι. Ήταν μία τεράστια προσπάθεια των παικτών μας που έπαιξαν στο ΟΑΚΑ με αριθμητικό μειονέκτημα. Ήταν μία εμπειρία από την οποία έπρεπε να περάσουμε. Ισχυρή η νοοτροπία των παικτών μας και μεγάλη η προσπάθεια. Νομίζω ότι δεν ήταν κόκκινη κάρτα, η φάση έγινε μπροστά μου. Είναι θέμα του VAR. Μπορεί να απομονώνεται μία φάση στην τηλεόραση, αλλά πιστεύω δεν ήταν σε καμία περίπτωση κόκκινη φάση και ήταν θέμα του VAR».

«Θέλαμε να φύγουμε αλώβητοι από το παιχνίδι, να μην χάσουμε και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε μπροστά. Έχουμε ένα καλό σύνολο ποδοσφαιριστών και αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μας που τελείωσαν – όπως τελείωσαν - το παιχνίδι με αριθμητικό μειονέκτημα».