Ράσταβατς: «Το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη κρίθηκε στις στατικές φάσεις»

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο δέχτηκε τα γκολ η ομάδα του από τον Ολυμπιακό στην βαριά ήττα του Φαλήρου.

Ράσταβατς: «Το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη κρίθηκε στις στατικές φάσεις»

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα μπορούσε φυσικά να είναι ευχαριστημένος από την εικόνα του Αστέρα Τρίπολης και την έκταση που πήρε το σκορ στην ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (5-1).

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Αρκάδων:

Για το αν χάθηκε το μυαλό των παικτών του στη φάση που ζήτησαν πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο: «Δεν νομίζω ότι αυτός ήταν ο καθοριστικός παράγοντας. Το παιχνίδι κρίθηκε στις στατικές φάσεις. Δυστυχώς δεχτήκαμε τρία γκολ από στατικές φάσεις, ενώ φέτος είχαμε δεχτεί μόνο ένα γκολ σε μία ολόκληρη σεζόν. Η εικόνα που παρουσιάσαμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά κοντά σε αυτό που θέλαμε και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Όμως ήταν ένα σοκ το γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε».

Για τη συνέχεια: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Πάντα αυτό που λέμε είναι ότι όταν έρχεται μία ήττα, είναι καλύτερο να έρχεται γρήγορα το επόμενο παιχνίδι για να την ξεπεράσεις».