Ολυμπιακός-Αστέρας 5-1: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν ο κορυφαίος στην άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα, με εξαιρετικούς Βρουσάι, Μασούρα, Καρβάλιο και Σωκράτη. 

Ολυμπιακός-Αστέρας 5-1: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Η είσοδος του Ματιέ Βαλμπουενά έβγαλε τον Ολυμπιακό από κάθε δυσκολία, με τον Γάλλο να πρωταγωνιστεί στην ευρεία σε σκορ νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 5-1. Κι άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού βελτιώθηκαν στην επανάληψη και στο εκρηκτικό κομμάτι του αγώνα από πλευράς τους.

Η ατομική κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης:

ΒΑΤΣΛΙΚ: Έκανε λάθος στην αρχή, στη φάση που ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι, αλλά πιστώνεται δύο μεγάλες αποκρούσεις ανά ημίχρονο.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Τρομερό ματς στη νέα του θέση. Πολύ δυναμικός, με εμγάλη ενέργεια και ωραίες προσπάθειες. Φυσικά χρειάζεται κάποια βελτίωση αμυντικά και προσοχή σε φάσεις στην περιοχή της ομάδας του.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Με πάρα πολλές δυνάμεις, έτρεχε και είχε προσφορά μέχρι το τελευταίο λεπτό.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ καλό παιχνίδι, άνοιξε το σκορ και το δρόμο για τη συντριβή του αντίπαλου. Με πολύ πάθος για νίκη και θέαμα.

ΜΑΝΩΛΑΣ: Είχε προωθήσεις στο διάστημα που αγωνίστηκε αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει, ενώ δεν είχε και ιδιαίτερα προβλήματα αμυντικά.

ΕΜΒΙΛΑ: Άνετο ματς από τον Γάλλο που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο τέλος του πρώτου μέρους και αντικαταστάθηκε μετά τα τρία τέρματα.

Μ. ΚΑΜΑΡΑ: Χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο είχε δυναμισμό και βοήθησε στη λειτουργία της ομάδας, έχοντας ξεκουραστεί στο προηγούμενο παιχνίδι.

ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Σε κάποιες στιγμές βγάζει απίστευτη ποιότητα και διαλύει τα σχέδια της αντίπαλης άμυνας. Πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο, από τους πρωταγωνιστές της ευρείας νίκης.

Α. ΚΑΜΑΡΑ: Συνέχισε να κινείται σε χαμηλούς ρυθμούς, όπως το τελευταίο διάστημα. Θα μπορούσε να είχε τελειώσει καλύτερα κάποιες πάσες, ενώ στα θετικά του ότι πίεσε όπως έχει συνηθίσει.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Σπουδαίο ματς στο δεύτερο μέρος, με δύο γκολ και πολλή ενέργεια. Από τους κορυφαίους.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία, γενικά δεν ήταν κινητικός και είχε την ατυχία με τον τραυματισμό και την πρόωρη αλλαγή.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Δούλεψε καλά σε αρκετές φάσεις, δεν βρήκε πάλι το γκολ, αλλά βοήθησε.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Ο κορυφαίος του ματς, μέσα σε όλα τα γκολ και αστείρευτος. Απολαυστικός.

ΣΙΣΕ: Ξεκίνησε καλά όταν μπήκε, αλλά στη συνέχει δεν απέφυγε κάποια λάθη και επιπολαιότητες.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Βρήκε γκολ και είχε έξοχη πάσα στο τελευταίο. Αλλά δεν μπόρεσε να διώξει καλά στο γκολ του Αστέρα. Πολλά πράγματα σε μικρή συμμετοχή.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Πάλι βρήκε δίχτυα αν και έπαιξε για λίγο. Βρήκε τους χώρους που ήθελε σε ανοιχτό γήπεδο.