Μαρτίνς: «Θέλουμε να παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκρυψε την επιθυμία του μετά το 5-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη χρονιά ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Μαρτίνς: «Θέλουμε να παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν «χάρμα ιδέσθαι» στο 5-1 του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης και ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε ουσιαστικά δημοσίως την παραμονή του και του χρόνου!

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος:

Για την αλλαγή εικόνας: «Νομίζω ότι αν αναφέρεστε σε κάποιους παίκτες, όπως στους Καρβάλιο, Γκάρι ή Σισέ, τότε βλέπουμε μία καλύτερη εικόνα. Σε γενικές γραμμές ένα εκπληκτικό παιχνιδι και μία νίκη που την αξίζαμε και με το παραπάνω. Ήμασταν μία ομάδα καλά προετοιμασμένη. Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών, όπως οι Φαντιγκά, Κανέ και Βρουσάι. Ο Μάριος παίζει σε νέα θέση που την γνώριζε εν μέρει βέβαια, αλλά του χρειάζεται λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί. Στον Ολυμπιακό όμως δεν χρειάζεσαι πάντα χρόνο, γιατί πρέπει αμέσως να αποδείξεις. Κάποιοι όμως χρειάστηκαν χρόνο για να δείξουν κάποια πράγματα».

Για το αν θα κρατούσε τον Βαλμπουενά ακόμη έναν χρόνο: «Αυτός είναι ο παίκτης που έχουμε. Δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν. Συμπεριφέρεται λες και είναι 20 ετών. Δίνει τα πάντα και η αλήθεια είναι ότι θέλουμε πολύ να παραμείνει».