Άρης: Στο «Βικελίδης» με τον Ολυμπιακό το πανό του Παναιτωλικού για τον Άλκη!

Το πανό του Παναιτωλικού που απεικόνιζε τον Τίτορμο να κρατά αγκαλιά τον δολοφονημένο Άλκη Καμπανό θα πάρει την θέση του από την προσεχή Κυριακή (06/03) στο «Κλ. Βικελίδης» στον αγώνα Άρη - Ολυμπιακού αφού φίλος των «κιτρίνων» το απέκτησε όταν τέθηκε σε δημοπρασία από την Αγρινιώτικη ΠΑΕ.

Άρης: Στο «Βικελίδης» με τον Ολυμπιακό το πανό του Παναιτωλικού για τον Άλκη!

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα βρει την θέση του το πανό του Παναιτωλικού με τον Τίτορμο (έμβλημα της αγρινιώτικης ομάδας) να κρατά αγκαλιά με τον δολοφονημένο Άλκη, καθώς φίλος των κίτρινων το απέκτησε σε δημοπρασία και το πρόσφερε στην υπό δημιουργία Δομή «Εις το όνομα του Άλκη»!

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός είχε θέσει σε δημοπρασία το πανό, μαζί φυσικά με τις φανέλες που φόρεσαν οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου με το όνομα του Άλκη στη φανέλα.

Η συγκεκριμένη δομή που έχει στην κατοχή της το πανό σε συνεννόηση με την ΠΑΕ Άρης, ανακοίνωσε ότι το πανό θα βρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

«Με αίσθημα ικανοποίησης ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο, ότι το πανό του Τίτορμου, μυθικού ήρωα και έμβλημα του Παναιτωλικού, να κρατάει στην αγκαλιά του τον δολοφονημένο Άλκη μας, βρίσκεται στα χέρια της Δομής. Ένας αγνός φίλαθλος, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, συμμετείχε στη δημοπρασία και πήρε στην κατοχή του το ξεχωριστό αυτό πανό ενημερώνοντας σχετικά τη Δομή μας.

Σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, το πανό θα πάρει τη θέση του στο γήπεδο της ομάδας που αγαπούσε ο Άλκης και που στο όνομα της δολοφονήθηκε! Η ανάρτηση του πανό θα γίνει την Κυριακή, πριν το παιχνίδι της ομάδας με τον Ολυμπιακό», ανέφερε η δομή στην ανακοίνωσή της.