Καρυπίδης για Ολυμπιακό: «Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης έκανε δήλωση για τον αγώνα της Κυριακής (6/3) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό

Καρυπίδης για Ολυμπιακό: «Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Φτάσαμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Παρά τις ατυχίες που είχαμε και τις κακές στιγμές, αλλά και τις τρικλοποδιές που μας έβαλαν, πριν καλά-καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δεν λυγίσαμε.

Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό, σ’ ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Οφείλουμε να στηρίξουμε τους παίκτες στην προσπάθεια που θα κάνουν για να κατακτήσουν τη νίκη. Νίκη, που θα εξασφαλίσει την παρουσία του ΑΡΗ στα play off.

Αυτό, βεβαίως, ήταν (και είναι) το μίνιμουμ των στόχων μας, αλλά ας μην ξεχνάει κανείς ότι μέσα στο χόρτο ο ΑΡΗΣ έχει 42 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση.

Γι’ αυτό το ζήτημα, όμως, θα μιλήσουμε το επόμενο διάστημα…

Αυτό που προέχει, τώρα, είναι την Κυριακή να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, με αυτές των ποδοσφαιριστών, ώστε να έρθει η νίκη. Με τη θετική μας ενέργεια, τη φωνή μας, το πάθος μας και τον παλμό μας χωρίς να δώσουμε δικαιώματα. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Πιστεύω στην ομάδα μας, πιστεύω στη νίκη. Και με τη δική σας συμπαράσταση, πιστεύω ότι την Κυριακή θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Να μπούμε κατ’ αρχήν στα play off και να συνεχίσουμε μετά την πορεία μας προς τον επόμενο στόχο μας».