Ολυμπιακός: Ξανά εκτός αποστολής οι Ονιεκούρου και Κούντε - Έξω και ο Φορτούνης για Αστέρα Τρίπολης

Για δεύτερο σερί ματς του Ολυμπιακού ο Χένρι Ονιεκούρου μένει εκτός αποστολής. Δεν υπολογίζονται για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη (2/3, 19.00) και οι Κούντε, Λόπες και Φορτούνης.

Ολυμπιακός: Ξανά εκτός αποστολής οι Ονιεκούρου και Κούντε - Έξω και ο Φορτούνης για Αστέρα Τρίπολης

Ο Χένρι Ονιεκούρου θα παρακολουθήσει ακόμη ένα ματς από την εξέδρα. Μετά το ματς με τον ΟΦΗ που έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής, ο Μαρτίνς αποφάσισε να τον αφήσει εκτός και από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη (2/3, 19.00).

Εκτός έμειναν επίσης οι Πιερ Κούντε και Ρόνι Λόπες (είχε πρόβλημα υγείας), ενώ απών είναι τελικά και ο Κώστας Φορτούνης που ίσως μπει στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» την Κυριακή (6/3). Εννοείται ότι αποκλείστηκαν και οι Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ που δεν υπολογίζονται από τον Μαρτίνς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ουσεϊνού Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.