Ο Μπακασέτας χάλασε την μεταγραφή στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, που έδινε τα 12 εκ. της ρήτρας του!

Ο Τάσος Μπακασέτας αρνήθηκε να πάει στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, παρότι η Πορτογαλική ομάδα κατέβαλλε στην Τραμπζονσπόρ την ρήτρα αποδέσμευσης των 12 εκατ. ευρώ, που έχει στο συμβόλαιο του, η Τουρκική ομάδα υποστηρίζει δημοσίευμα στη γειτονική χώρα.

Ο Μπακασέτας χάλασε την μεταγραφή στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, που έδινε τα 12 εκ. της ρήτρας του!

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν εκείνος που απέτρεψε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα της «Sabah».

Κατά τις πηγές της Τουρκικής εφημερίδας ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος δέχθηκε πρόταση από την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά απάντησε αρνητικά.

Μάλιστα τα «λιοντάρια» της Πορτογαλικής πρωτεύουσας ήταν διατεθειμένα να καταβάλλουν τη ρήτρα αποδέσμευσης των 12 εκατομμυρίων ευρώ, που έχει στο συμβόλαιο του (σ. εκπνέει το 2024), όπως είχαν διαμηνύσει στους ιθύνοντες της ομάδας της Τραπεζούντας, πριν επικοινωνήσουν μαζί του, ωστόσο εκείνος δεν δέχτηκε να συζητήσει.

Ο λόγος; «Δεν θέλω να φύγω από την Τράμπζονσπορ δίχως να έχω πάρει το πρωτάθλημα» φέρεται να ήταν η απάντηση του στην Πορτογαλική πρόταση.

Κι όχι μόνο έμεινε, αλλά φαίνεται πως είναι κοντά στο να υλοποιήσει τον στόχο του αφού η Τραμπζονσπορ είναι πρώτη 11 αγωνιστικές πριν την λήξη στο +17 από τους διώκτες της!