Μπαράλες: «Να μπούμε στο γήπεδο και να δώσουμε την ψυχή μας» (vid)

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Χερόνιμο Μπαράλες ενόψει της αποστολής του Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό

Μπαράλες: «Να μπούμε στο γήπεδο και να δώσουμε την ψυχή μας» (vid)

Ο Χερόνιμο Μπαράλες σκόραρε το ένα εκ των δυο γκολ στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τη Λαμία και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Ο επιθετικός των Αρκάδων θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον ψήφισαν μέσα απ' τις δηλώσεις του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν κι όσους όχι. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει αυτούς τους βαθμούς κι ελπίζω στα ματς που μένουν να μας είναι αρκετά για να πάρουμε τους βαθμούς και να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν».

Για τους αγώνες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ:

«Νομίζω ότι το ξέρουμε και εμείς ότι είναι δύσκολα παιχνίδια, αλλά εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας. Η δουλειά μας είναι αυτή που μας έχει φέρει εδώ πέρα. Ποδόσφαιρο είναι, ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να συμβεί. Εμείς θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο, να δώσουμε τη ψυχή μας και να βγούμε απ' αυτό με ψηλά το κεφάλι, με τη συνείδηση ότι δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Τα αποτελέσματα θα δείξουν αν θα παίξουμε στα πλέι οφ ή στα πλέι άουτ, εμείς ωστόσο πιστεύουμε στους εαυτούς μας».