ΟΦΗ: Καλύτερα ο Ντε Γκουζμάν, πέντε με ίωση

Ο Ντε Γκουζμάν ανεβαίνει αλλά στον ΟΦΗ υπάρχουν ζητήματα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

ΟΦΗ: Καλύτερα ο Ντε Γκουζμάν, πέντε με ίωση

Πέντε ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται από ίωση. Ο Ντε Γκουζμάν ανεβαίνει ενώ ο Τοράλ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο ΟΦΗ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Με τον Jonathan De Guzman να συμμετέχει σε μέρος του κανονικού προγράμματος, ολοκληρώθηκε η σημερινή (1/3) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Jon Toral ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Abdul Weiss έκανε θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ο Luc Castaignos, επέστρεψε από την άδεια και προπονήθηκε κανονικά.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής πάσας, στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Στην συνέχεια, όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Miguel Mellado, Juan Neira και Luiz Phellype δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (2/3), στις 11:00», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Τρίτης (1/3).

Ο Γιαννούλης είναι εκτός δεδομένα λόγω καρτών αφού αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.