Άρης: Αγωνία για Μπερτόγλιο ενόψει Ολυμπιακού

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Άρη, με το μυαλό στο φινάλε της κανονικής περιόδου και τον Ολυμπιακό

Άρης: Αγωνία για Μπερτόγλιο ενόψει Ολυμπιακού

Μετά το διήμερο ρεπό οι παίκτες του Άρη γύρισαν στις προπονήσεις. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, λόγω κάκωσης στο γόνατο.

Η κατάσταση του Αργεντίνου μέσου θα επαναξιολογηθεί την Τετάρτη, λόγω της κάκωσης, καθώς ακολουθεί και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό (6/03), ενώ από το προσεχές παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» θα απουσιάσει ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, καθώς θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών.

«Μετά το διήμερο ρεπό (Κυριακή-Δευτέρα), επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (06/03, 19:00), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten (τελευταία της κανονικής διάρκειας).

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης στο γυμναστήριο για το πρώτο, ασκήσεις τεχνικής και συναρμογής, καθώς και παιχνίδια τακτικής για το δεύτερο γκρουπ) με τον Φακούντο Μπερτόγλιο (κάκωση στο γόνατο) να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα (αύριο θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του).

Στο παιχνίδι με την πειραϊκή ομάδα θα απουσιάσει ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)», αναφέρει η ΠΑΕ Άρης.