Αστέρας Τρίπολης: Κανένα κρούσμα ενόψει Ολυμπιακού

Ο Αστέρας Τρίπολης την Τετάρτη (2/3, 19.00) παίζει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό σε εξ αναβολής ματς για την 17η αγωνιστική της Super League. 

Αστέρας Τρίπολης: Κανένα κρούσμα ενόψει Ολυμπιακού

Όπως ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης (1/3) η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, τα τεστ για τον κορονοϊό που υποβλήθηκαν οι Αρκάδες είναι όλα αρνητικά.

«Στους διαγνωστικούς ελέγχους PCR για την νόσο Covid-19 που διενεργήθηκαν στην ομάδα μας ενόψει του εξ' αναβολής αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, δεν ανιχνεύθηκε κανένα θετικό δείγμα», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Τιμωρημένοι είναι οι Μπαράλες, Γκαρσία και δεδομένα δεν είναι στα πλάνα του προπονητή της ομάδας της Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Αστέρας Τρίπολης το Σάββατο (26/2) ηττήθηκε στην έδρα του από τον Άρη και έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να μπει για ακόμη μια χρονιά – δεύτερη σερί – στην εξάδα του πρωταθλήματος και να παίξει στα playoffs, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Οι Αρκάδες την Τετάρτη (2/3, 19.00) παίζουν με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, θα παίξουν και πάλι εκτός έδρας, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Δύο σερί ματς στην Αττική με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και την ομάδα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στην έκτη θέση.