Ολυμπιακός: Η Φένλο, η Μόντσα και στη μέση ο Ανδρούτσος

Ο Θανάσης Ανδρούτσος που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι, κάνει ακόμα «γκελ» σε Ολλανδούς (Φένλο) και Ιταλούς (Μόντσα).

Ολυμπιακός: Η Φένλο, η Μόντσα και στη μέση ο Ανδρούτσος

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Θανάσης Ανδρούτσος θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του (εκπνέει το 2023), αλλά οι τελευταίες ενέργειες του Πέδρο Μαρτίνς (προβιβασμός Βρουσάι ως «μπακ απ» του Λαλά, υποβιβασμός Ανδρούτσου στον Ολυμπιακό Β’) δείχνουν ότι οι αποφάσεις - τουλάχιστον από πλευράς κόουτς - έχουν παρθεί.

Ο Ανδρούτσος λοιπόν θα παίζει έως το τέλος της σεζόν με τη β’ ομάδα, δύσκολο φαίνεται να πείσει τον Μαρτίνς να τον ξαναχρησιμοποιήσει στα πλέι οφ και θα αναγκαστεί να δει τις επιλογές που θα έχει στα χέρια του το καλοκαίρι.

Προ ημερών γράφτηκε ότι η Τράμπζονσπορ που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα Τουρκίας, τον έχει στην ατζέντα της. Έχοντας «γλυκαθεί» με τους Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη, θεωρεί ότι η ελληνική αγορά είναι ιδανική για να στελεχώσει το ρόστερ της. Τον Ιανουάριο είχε ασχοληθεί με τον Γιώργο Μασούρα και εσχάτως ακούστηκε και το όνομα του Ανδρούτσου.

Δεν είναι μόνο οι Τούρκοι που παρακολουθούν τις εξελίξεις. Υπάρχει εδώ και τρεις μεταγραφικές περίοδοι έντονο ενδιαφέρον από την Ολλανδία. Κυρίως τον Ιανουάριο του 2021 και το περασμένο καλοκαίρι. Η Φένλο έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία της να συνεργαστεί με τον Ανδρούτσο και δεν αποκλείεται να επανέλθει και το καλοκαίρι.

Επίσης, η Μόντσα που συμμετέχει στη Serie B, επίσης γλυκοκοιτάζει την περίπτωσή του και είναι πολύ πιθανό να κάνει την κίνησή της. Ήδη άλλωστε έχει ολοκληρωμένο φάκελο για τον ποδοσφαιριστή, θεωρώντας ότι ταιριάζει στα «θέλω» της. Κι όχι για δεξί μπακ, αλλά για «8άρι».