Ολυμπιακός: Οι ευκαιρίες του Ονιεκούρου και οι Τούρκοι

Ο Χένρι Ονιεκούρου έχει μπροστά του τα τελευταία ματς της σεζόν για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση στον Ολυμπιακό, ενώ οι Τούρκοι τον παρακολουθούν από κοντά.

Ολυμπιακός: Οι ευκαιρίες του Ονιεκούρου και οι Τούρκοι

Ο Χένρι Ονιεκούρου δίκαια ή άδικα τα… άκουσε από τον κόσμο του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αταλάντα. Ο Νιγηριανός δεν ήταν στον πάγκο του αγώνα με τον ΟΦΗ και προφανώς κάτι σημαίνει αυτό.

Για τον Ολυμπιακό είναι ένα θέμα ο Νιγηριανός εξτρέμ, διότι είναι και μία επένδυση που έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Κόστισε ένα σημαντικό ποσό στον σύλλογο και υπολογίζεται σαν ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο. Από την άλλη όμως κανείς δεν παραγνωρίζει ότι ο παίκτης δεν έχει προσφέρει στον σύλλογο τα αναμενόμενα.

Φυσικά τα ματς που απομένουν θα κρίνουν πολλά και για τον Ονιεκούρου. Σε μεγάλο βαθμό έχουν βγει τα συμπεράσματα για τον ποδοσφαιριστή, αλλά θα έχει μπροστά του τους αγώνες των play off να δείξει και να αποδείξει. Θα είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία του 24χρονου εξτρέμ να ανατρέψει την κατάσταση και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί γι' αυτόν.

Την ίδια ώρα στην Τουρκία παρακολουθούν στενά όσα συμβαίνουν με τον Χένρι Ονιεκούρου στην Ελλάδα. Και τον Ιανουάριο υπήρξε ενδιαφέρον για τον ακραίο επιθετικό του Ολυμπιακού, αλλά για διάφορους λόγους δεν προχώρησε η παραχώρηση του. Στο τουρκικό πρωτάθλημα έχει αποδώσει ο Ονιεκούρου και ο ίδιος από την πλευρά του δεν το βλέπει αρνητικά αυτό το ενδεχόμενο.

Βέβαια μέχρι το καλοκαίρι υπάρχει χρόνος και φυσικά για να προχωρήσει κάτι θα πρέπει να έρθει και η κατάλληλη πρόταση. Το σίγουρο είναι πως οι Τούρκοι δεν βγάζουν το όνομα του από την ατζέντα τους.