Ολυμπιακός: Οριστικοποιήθηκε στη Γ.Σ. της ΠΑΕ ότι ο Μαρινάκης θα καλύψει την ΑΜΚ ύψους 10 εκ. ευρώ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της ανέφερε ότι στην Γενική Συνέλευση των Μετόχων οριστικοποιήθηκε η ΑΜΚ ύψους 10 εκ. ευρώ, που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ολυμπιακός: Οριστικοποιήθηκε στη Γ.Σ. της ΠΑΕ ότι ο Μαρινάκης θα καλύψει την ΑΜΚ ύψους 10 εκ. ευρώ

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (28/2) η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως είχε αποφασίσει το Δ.Σ. στις 31 Ιανουαρίου.

Και με κάθε επισημότητα λοιπόν οριστικοποιήθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ύψους έως 10 εκ. ευρώ, η οποία ως γνωστόν θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μην ξεχνάμε ότι φέτος υπήρξε μείωση εσόδων λόγω της πανδημίας, αλλά και εξαιτίας της μη πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 28/02/2022, στις 17:00 η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στα Γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Κατά την Γενική Συνέλευση ελήφθησαν ομοφώνως οι κατωτέρω αποφάσεις:

  1. Εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Εταιρικές και Ενοποιημένες Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 1/7/2020 – 30/6/2021.
  2. Αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας ύψους έως 10.000.000 ευρώ με καταβολή μετρητών. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη.