Ολυμπιακός: Ροτέισον στα άκρα της άμυνας και με Αστέρα Τρίπολης

Ο Φώτης Κίτσος ξεκίνησε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και την Τετάρτη (2/3, 19.00) αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού ο Μάριος Βρουσάι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Ολυμπιακός: Ροτέισον στα άκρα της άμυνας και με Αστέρα Τρίπολης

Το +13 ή ακόμη κι αν έμενε το +11 από τον ΠΑΟΚ (αν κέρδιζε ο «Δικέφαλος» τον Ιωνικό) δίνει τη δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να ανοίξει το ροτέισον έως το τέλος της σεζόν.

Βέβαια, θα μπορούσε να το κάνει και νωρίτερα. Ωστόσο, για κάποιον λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρούσε ότι χρησιμοποιώντας συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, θα είχαν τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό στις διπλές αναμετρήσεις με την Αταλάντα. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όμως, ελλόχευε πάντοτε και ο κίνδυνος της καταπόνησης. Εν τέλει, παίκτες όπως οι Ρέαμπτσιουκ και Λαλά έδειξαν ότι ήθελαν ανάσες.

Κόντρα στον ΟΦΗ ο Φώτης Κίτσος πήρε φανέλα βασικού αντί του Ρέαμπτσιουκ και έκανε μία αξιοσημείωτη εμφάνιση. Πήρε πρωτοβουλίες επιθετικά, έδωσε τις απαιτούμενες λύσεις ανασταλτικά και είναι δεδομένο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα του δώσει κι άλλες ευκαιρίες. Το πιθανότερο είναι να του δώσει χρόνο και στα ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στα πλέι οφ.

Στο ερχόμενο παιχνίδι της Τετάρτης (2/3, 19.00) με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι εξ αναβολής για την 17η αγωνιστική της Super League, ο Μαρτίνς αναμένεται να συνεχίσει το ροτέισον στα άκρα της άμυνας.

Αυτή τη φορά δηλαδή να κάτσει στον πάγκο ο Κένι Λαλά και να πάρει τη θέση του ο Μάριος Βρουσάι. Σε εκείνον έχει πέσει πλέον ο «κλήρος» για να αποτελέσει τη «ρεζέρβα» στο δεξί άκρο της άμυνας, από τη στιγμή που ο Θανάσης Ανδρούτσος φαίνεται να είναι εκτός πλάνων.