Αϊτόρ: «Να πάρουμε το Κύπελλο και να βγούμε Ευρώπη»

Ξεκάθαρος αναφορικά με τους στόχους του Παναθηναϊκού ο Αϊτόρ

Αϊτόρ: «Να πάρουμε το Κύπελλο και να βγούμε Ευρώπη»

Ικανοποιημένος τόσο με το αποτέλεσμα όσο και με τη δική του εμφάνιση, ήταν ο Αϊτόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0 επί της ΑΕΚ. Ο ακραίος επιθετικός των «πρασίνων» ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου ενώ αναφέρθηκε και στις δικές του επιδόσεις.

«H ομάδα έπαιξε εξαιρετικά κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Δουλέψαμε σκληρά ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή από το πρώτο λεπτό και η μπάλα αυτή τη φορά μπήκε στα δίχτυα, είναι μία σημαντική νίκη και είμαστε χαρούμενοι για τους φιλάθλους μας και για τους πόντους που πήραμε.

Προετοιμάσαμε πολύ καλά τον αγώνα και τα κάναμε όλα όπως έπρεπε. Όλα αλλάζουν όταν η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα και όταν όχι. Όταν όλα δουλεύουν έχουμε αποτελέσματα, πάνω από όλα όμως θέλω να πω ευχαριστώ στους φιλάθλους που ήταν ο δωδέκατος παίκτης.

Όταν παίζουμε εντός έδρας γινόμαστε ένα και πάντοτε μας δίνουν δύναμη όσοι έρχονται και ελπίζω έτσι να συνεχίσουμε. Είμαι πολύ καλά και αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και μου αρέσει όπως παίζουμε, ο σκοπός είναι να τα δώσω όλα, έχω πολλά να δώσω και να ανεβάσω περισσότερο τον Παναθηναϊκό.

Ο στόχος είναι να φτάσουμε ψηλά και να βγούμε Ευρώπη. Ερχόμαστε από μια δύσκολη περίοδο. Το κύπελλο εξαρτάται από εμάς, παίζουμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο αλλά θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό και να το κατακτήσουμε»