Τσόλακ: «Δεν αλλάζει ο στόχος μας - Τελικός με την ΑΕΚ»

Διαβάστε όσα είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Ιωνικό στην Τούμπα. 

Τσόλακ: «Δεν αλλάζει ο στόχος μας - Τελικός με την ΑΕΚ»

Η ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό στην Τούμπα, τον φέρνει στο -13 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό. Παρά τη διψήφια διαφορά, ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων» Αντόνιο Μίρκο Τσόλακ τονίζει πως ο στόχος δεν αλλάζει.

Επίσης αναφέρθηκε στα σημεία που στοίχισαν στην ομάδα του: «Νομίζω πως μας έλειψε το καθαρό μυαλό και η ηρεμία που χρειάζεται, ειδικά στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου.

Μέσα από το πρέσινγκ που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε γκολ και να κάναμε και το 2-0 ή 3-0, για να σφραγίσουμε τον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε το γκολ, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς, δεν μας βγήκε. Η έλλειψη ηρεμίας μας κόστισε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν αλλάζει τίποτα. Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος, της Τετάρτη έχουμε έναν ακόμα τελικό κόντρα στην ΑΕΚ. Αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να πάμε σπίτι, να ξεκουραστούμε και να κάνουμε το καλύτερο πλάνο για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Να προσπαθούμε με την ίδια ενέργεια και το ίδιο πάθος για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, γιατί όπως είπα, είναι τελικός».