Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να παρατάξει τον Παναθηναϊκό κόντρα στην ΑΕΚ με τον Αλεξανδρόπουλο στα χαφ και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Γιαννίκης συνεχίζει με τον Ανσαριφάρντ στην επίθεση παρότι αποθεραπεύθηκε ο Αραούχο.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι

Με τέσσερα νέα πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα του Αγρινίου κόντρα στον Παναιτωλικό θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Παλάσιος και Αλεξανδρόπουλος επιστρέφουν στην βασική ενδεκάδα, την οποία θα αποτελούν σε διάταξη 4-3-3 οι:


Τερματοφύλακας ο Διούδης, στην άμυνα οι Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, στα χαφ οι Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος, Γκατσίνοβιτς και στην επίθεση οι Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Παλάσιος

Στην αντίπερα όχθη ο Αργύρης Γιαννίκης πάει με ...συνταγή ΠΑΣ Γιάννινα αφού παρότι ο Σέρχιο Αραούχο αποθεραπεύθηκε τον άφησε στον πάγκο με τον Ανσαριφάρντ να παραμένει «φουνταριστός».

Η μόνη αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο ματς της ΑΕΚ είναι η επιλογή του Σιμόες, που εξέτισε, αντί του Σιμάνσκι.

Έτσι η 11αδα (σε σχηματισμό 4-2-3-1) απαρτίζεται από τους: Τσιντώτα - Ρότα, Χατζισαφί, Βράνιες, Τζαβέλλα - Σιμόες, Σάκχοφ - Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γκαρσία - Ανσαριφάρντ

Στον πάγκο έμειναν οι: Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μήτογλου, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Μάνταλος, Αραούχο, Τάνκοβιτς.

Να σημειωθεί, πως ο Ντάρκο Γέβτιτς υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα χθες και αποκλείστηκε από την αποστολή για το ντέρμπι με τους «πρασίνους».